Sorvaamo Karpiola valmistaa erilaisia metallituotteita. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vilppulassa Ylä-Pirkanmaalla.

Valmistamme mm. erilaisia akseleita traktoreihin, maansiirtokoneisiin, metsäkoneisiin ja puimureihin sekä korjaamme planeettavaihteistoja ja perämurikan varsia.

Erityistoimialanamme on autourheilussa käytettävien ajoneuvojen akseleiden, ohjausvälitysten, lukon kuorten, päätylaippojen ja ristitappien valmistus.

Teemme myös muuta koneistusta sekä räätälöityjä osia asiakkaiden tarpeen mukaan. Olemme keskittyneet etupäässä loppuasiakkaiden palveluun, mutta teemme myös pienimuotoista alihankintaa.

Perinteemme on kohtuullisen pitkä, toimintaa on ollut jo yli 50 vuotta.

Väinö Karpiola perusti yrityksen vuonna 1957. Pojista Jukka tuli mukaan toimintaan vuonna 1979, Pasi ja Pekka vuonna 1984. Sorvaamo Karpiola toimii nykyisin poikien voimin perintönä saatuun rautaiseen ammattitaitoon perustuen.

Ensimmäinen varsinainen menestystuotteemme olivat traktorin vetoakselit 1960-luvun alussa. Hyvä laatu huomattiin ja myös kilpa-autoilijat kiinnostuivat palveluistamme. Tuotevalikoimamme kasvoi ralliautojen vetoakseleilla.

Nykyisin tuotekirjomme on jo melko laaja. Kaikki valmistetaan edelleen käsityönä perinteisiä laitteita käyttäen. Konekantamme muodostuu kolmesta kärkisorvista ja kahdesta jyrsinkoneesta.

Kilpailuvalttinamme on joustavuus ja monipuolisuus. Palvelemme kaikkia asiakkaita yksilöllisesti. Teemme työtä tunteella ja hurtilla huumorilla. Olemme tunnettuja kovasta ammattitaidosta, joka on kehittynyt pitkän kokemuksen myötä. Valmistamillamme akseleilla on ajettu voittoon jopa kansainvälisissä huippukisoissa ja tunnetutkin kilpa-autoilijat luottavat osaamiseemme. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita jo eri puolilla maailmaa.

Sorvaamo Karpiola, Vilppula. Valmistamme osia mm. traktoreihin, maansiirtokoneisiin, maatalous- ja metsäkoneisiin sekä kilpa-autoihin.
Sorvaamo Vilppulassa - Sorvaamo Karpiola. almistamme mm. erilaisia akseleita traktoreihin, maansiirtokoneisiin, metsäkoneisiin ja puimureihin sekä korjaamme planeettavaihteistoja ja perämurikan varsia.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!